✓ Mere end 70 års erfaring

✓ ​Professionel rådgivning

Piktogram-skilte og funktionelle skovskilte

Picto Sign er hele Danmarks ekspert i piktogram-skilte, skovskilte og mange andre slags skilte. Uanset om det er et anvisnings- eller serviceskilt du står og mangler, er vi altid behjælpelige og rådgivende, så du ender ud med at vælge de helt rigtige skovskilte.

Hvad er piktogram-skilte?

Et piktogram er et repræsentativt symbol - eksempelvis for en genstand eller et begreb. Dette sker gennem en illustration. Piktogrammer kender du eksempelvis fra døre på offentlige toiletter, hvor der er en illustration af en mand ved herretoilettet og en kvinde ved kvindetoilettet.

Et andet eksempel på piktogram-skilte er forbudsskilte. Du ved, at du ikke må ryge, hvis du ser et skilt med en cigaret med en rød streg over. Sagt med andre ord; et piktogram fortæller et letforståeligt budskab i form af en illustration.

Salg af skovskilte i høj kvalitet med kunden i fokus

Hos Picto Sign skiltefirma har vi et utal af forskellige skovskilte, som du kan vælge imellem. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsløsninger, og ansætter kun de dygtigste medarbejdere til at rådgive dig til den rigtige beslutning.​


​Vi er især eksperter i pulverlakerede aluminiumsskilte, der er en rigtig god løsning til de fleste opgaver.

Et piktogramskilt fortæller​.

Kontakt os for et uforpligtende prisoverslag

Vi står altid klar til at give et godt og uforpligtende tilbud på køb af piktogrammer, og til at rådgive dig omkring at købe piktogrammer i hele Danmark. Det eneste du skal gøre er at kontakte vores skiltefirma på telefon 62 62 14 01 eller e-mail ​lm@peaskilte.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os her

​Skriv til os for spørgsmål og uforpligtende tilbud her. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Picto Sign​

Firmaoplysninger

​P.E. Andreassen A/S

CVR: 77556311