✓ Mere end 70 års erfaring

✓ ​Professionel rådgivning

​Facadeskilt til butik, kontor, byggeplads og andre erhverv

Skal du have lavet et nyt facadeskilt med eller uden lys? Hos Picto Sign skiltefirma laver vi alle former for skilte til alle formål. Det kan være facadeskilte til butik, kontor, byggeplads eller noget helt fjerde. Det kan også være til private. Vi servicerer kunder i hele Danmark.

Praktiske, funktionelle og flotte facadeskilte i god kvalitet

​Vi har stor ekspertise med skilteløsninger, og vi lægger vægt på, at skiltene er praktiske, funktionelle og flotte. De skal sende et klart og præcist budskab, som folk forstår, og de skal naturligvis være i god kvalitet.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Lysskilte
  • Træskilte
  • Butiksskilte
  • Firmaskilte
  • Byggepladsskilte
  • Andre facadeskilte

Vi arbejder med en lang række forskellige materialer, og vi kan for eksempel levere facadeskilte træ, men det kan også være akryl, PVC eller aluminium med videre. Vi tilbyder billige løsninger, men vi kan også levere eksklusive skilteløsninger af for eksempel messing eller kobber.

Vi har over 70 års erfaring, og derfor er vi godt rustet til at vejlede dig i at vælge den helt rette løsning, ligesom vi er godt klædt på til at designe og fremstille facadeskilte.

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud på en skilteløsning

Vi er klar til at tage en snak om skilteløsninger og om priser, og vi hjælper gerne hele vejen fra ide til montage. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud på det ønskede facadeskilt.

Du kan ringe til os på telefon 62 62 14 01 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på lm@peaskilte.dk​​.

​​

Kontakt os her

​Skriv til os for spørgsmål og uforpligtende tilbud her. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Picto Sign​

Firmaoplysninger

​P.E. Andreassen A/S

CVR: 77556311